Παπαδημητρακόπουλος: “Επιστρέφουμε σε μια κατηγορία που πρέπει να είναι ο Σύλλογος!”

0
50

Ο Ανδρέας Παπαδημητρακόπουλος, υπεύθυνος του τμήματος υδατοσφαίρισης, μίλησε στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για την άνοδο του Τριφυλλιού στην Α1.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παπαδημητρακόπουλου:

“Σήμερα είναι μια μέρα χαράς για το πόλο του Παναθηναϊκού αλλά όχι πανηγυριών. Επιστρέφουμε σε μια κατηγορία που πρέπει να είναι ο Σύλλογος και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες για την συνεισφορά τους τη φετινή χρονιά και ιδιαίτερα τα μεγαλύτερα παιδιά σε ηλικία.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς Νίκο Βενετόπουλο και φυσικά τον προπονητή Μιχάλη Λαζαρίδη που πήρε την ομάδα στη συνέχεια. Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κώστα Παλληκάρη που αν και είναι προπονητής των ακαδημιών εντούτοις ήταν μάχιμος όταν χρειάστηκε να αγωνιστεί. Είναι κέρδος για εμάς φέτος που έπαιξαν πολλά παιδιά από τις ακαδημίες μας.

Θέλω να ευχαριστήσω τη φετινή διοίκηση που βρίσκεται πραγματικά δίπλα στο τμήμα και το αισθανόμαστε όλοι σε όλα τα πόστα του τμήματος. Εύχομαι αυτή να ήταν η τελευταία χρονιά που ο Παναθηναϊκός δεν ήταν στην Α1 και σταδιακά να πάμε εκεί που αξίζουμε”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here