ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Ευρωπαϊκή έδρα το ΟΑΚΑ για τις πρωταθλήτριες του Παναθηναϊκού!

Στο γήπεδο που γράφτηκαν οι μεγαλύτερες σελίδες δόξας του μπασκετικού Παναθηναϊκού θα λάβει χώρα και η ευρωπαϊκή επιστροφή για το τμήμα των γυναικών!

Ο Παναθηναϊκός καταστρώνει τα πλάνα του για τη νέα σεζόν, με σκοπό να παρουσιαστεί δυνατός και έτοιμος σε όλα τα επίπεδα. Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας ετοιμάζονται για την μεγάλη επιστροφή του συλλόγου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με την επιστροφή αυτή να έχει ιδιαίτερη σημασία.

Η ομάδα της Ελένης Καπογιάννη θα αγωνιστεί στην Ευρώπη, όμως αυτό δεν θα συμβεί στο κλειστό της Λεωφόρου.Oι πρωταθλήτριες Ελλάδας θα αγωνιστούν στο κλειστό του ΟΑΚΑ για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της σεζόν 2021-22.

Το κλειστό της Λεωφόρου δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις που θέτει η FIBA για την έδρα μιας ομάδας που μετέχει στην Ευρώπη και για το λόγο αυτό το «τριφύλλι» επέλεξε το κλειστό του ΟΑΚΑ, σε μια κίνηση που έχει και σημειολογικούς λόγους.

Η κίνηση αυτή είναι ένα ακόμα δείγμα αναβάθμισης του τμήματος μπάσκετ γυναικών ενόψει της νέας σεζόν, κατά την οποία οι προκλήσεις είναι πολλές σε όλα τα μέτωπα.

Οι «πράσινες» σίγουρα προτιμούσαν το κλειστό της Λεωφόρου για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, για λόγους έδρας, όμως την ίδια στιγμή η αίγλη στο κλειστό του ΟΑΚΑ είναι διαφορετική, καθώς το τμήμα μπάσκετ γυναικών θα φιλοξενηθεί για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο κλειστό, από την εποχή που έπαιζε το ανδρικό τμήμα.

Ετσι, μετά τη σεζόν 2000-01 όταν και το τριφύλλι μετείχε στην Euroleague Γυναικών, η ομάδα της Ελένης Καπογιάννη επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχοντας ως έδρα ένα γήπεδο στο οποίο έχουν γραφτεί πολλές χρυσές σελίδες στο βιβλίο της ιστορίας του συλλόγου.

Related posts

Πρωτάθλημα βόλεϊ χωρίς πλέι οφ: Η παγκόσμια πρωτοτυπία της παρέας του Τορνατώρου!

testadmin

Υπογράφει την Γρηγοροπούλου ο Παναθηναϊκός! (video)

testadmin

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο “πράσινος” Ιακωβίδης!

testadmin

Leave a Comment