ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΠΟΛΟ

Νίκη και πρωτιά για τον Παναθηναϊκό!

Η ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού επιβλήθηκε με 8-6 του Άρη για την τρίτη αγωνιστική της δεύτερης φάσης της Α2 και προκρίθηκε ως πρώτη στην τρίτη φάση.

Οι δύο ομάδες ήταν οι καλύτερες στον τρίτο όμιλο της Αττικής που διεξήχθη στο κολυμβητήριο Γουδή και το απέδειξαν και στον αγώνα. Ο Παναθηναϊκός του Μιχάλη Λαζαρίδη έδειξε την απαιτούμενη ψυχραμία και πήρε τη νίκη και την πρωτιά στον όμιλο.

Το τριφύλλι προηγήθηκε με 5-3 στο τέλος του δεύτερου οκταλέπτου με τον Άρη να ισοφαρίζει σε 5-5 στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου. Οι δύο ομάδες συμβάδιζαν για αρκετή ώρα μέχρι και το τέταρτο οκτάλεπτο.

Η ομάδα του Μιχάλη Λαζαρίδη προηγήθηκε με 7-6 με τον Καρακάση τρία περίπου λεπτά πριν το τέλος του ματς. Ο Δαβίλας έγραψε το 8-6 που ήταν και το τελικό σκορ.

Μεγάλη εμφάνιση έκαναν οι τερματοφύλακες των δύο ομάδων Παλληκάρης και Τσακίρης. Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Καρακάσης με τρία τέρματα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι και ο Άρης θα βρεθεί στην τρίτη φάση ως δεύτερος του ομίλου. Συνολικά οκτώ ομάδες θα προκριθούν στην τρίτη φάση ενώ την άνοδο για την Α1 θα πάρουν οι ομάδες που θα αγωνιστούν στον τελικό του πρωταθλήματος.

Ο κόουτς του ΠΑΟ κ. Λαζαρίδης δήλωσε: «Πετύχαμε το στόχο μας που ήταν να τερματίσουμε πρώτοι στον όμιλο. Τώρα έχουμε δύο βδομάδες που πρέπει να δουλέψουμε πολύ τις αδυναμίες μας. Οι αθλητές είναι κουρασμένοι. Ο ρυθμός του παιχνιδιού γενικά δεν ήταν πολύ καλός και θεωρώ ότι η ομάδα πρέπει και μπορεί να παίξει καλύτερα. Περιμένουμε την κλήρωση την επόμενη βδομάδα και θα διαβάσουμε τους αντιπάλους, θα πάμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι και να διεκδικήσουμε το στόχο μας που είναι η άνοδος».

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 2-3, 3-1, 0-2

Παναθηναϊκός (Λαζαρίδης): Δαβίλας, Παλληκάρης, Σιαμάς, Εγνατιάδης, Δευτεραίος, Ξενάκης, Κανελλόπουλος , Δανούρδης (1), Τίγκας, Λύκαρης (1), Καρακάσης (3), Πετρόπουλος (1), Αλμύρας (2).

ΑΣ Άρης (Γούναρης): Τσακίρης, Σαλαμάνης, Αλιαπουλιος, Ζαρκαντζάς (1), Μουρατίδης (1), Κουνέλας, Παυλίδης, Σιώκας (1), Σολογιάννης (3), Παυλίδης Β, Τάτσης, Παπαμανιωλουδάκης, Μπιτζάκης.

Related posts

Μαλακατές σε Μπακογιάννη: «Σε καμία περίπτωση επικίνδυνη η Λεωφόρος»

testadmin

Στους ομίλους του EuroCup οι Πρωταθλήτριες – Στο ΟΑΚΑ οι αγώνες!

testadmin

Θοδωρής Ιακωβίδης: «Αν δεν ήταν ο Παναθηναϊκός…» [pics & vids]

testadmin

Leave a Comment